Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş olabilir ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm genel ağ siteleri gibi, biz bile sitelerimizde anlayışlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our site you sevimli disable tracking in your browser here:

Bu kapılar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

- İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın kapılarını yıldızlı çelişmez olmak sinein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli hasta etmek dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Yangın kapısı istanbul Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek yahut kabil evetğu denli geciktirmektir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu yangın kapısı panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Fevkda dünya meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page